Ηλιούπολη - Άργησαν Αλλά Μάλλον Τον Κατάλαβαν, Έστω Και Αργά.

Ο λόγος για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης και τον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Η φωτογραφία εξωφύλλου από την “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” της 20ης Μαρτίου 2024 που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης με καλεσμένους τα μέλη-επιχειρήσεις, καθώς και τις παρατάξεις της πόλης μας.

Ακολουθεί η οργισμένη ανακοίνωση της 12ης Απριλίου 2024 του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

Να σημειώσουμε και εμείς οι μη προσοντούχοι για τη θέση του θεσμού του Συμπαραστάτη του Δημότη και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ότι ακόμη δεν έχετε δει τίποτα λεβεντόπαιδα...

Δήλωση παραίτησης του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης

Δεν θα ανεχτούμε την υποβάθμιση των επιχειρήσεων μας από τη δημοτική αρχή
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης εκφράζει την έντονη αντίδρασή του στις προτάσεις της δημοτικής αρχής για τη διενέργεια δράσεων προώθησης παραδοσιακών προϊόντων, καθώς πρόκειται για ενέργειες που πλήττουν ευθέως τις τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους κλάδους.
Παρά τις προεκλογικές και μετεκλογικές διαβεβαιώσεις του για στήριξη των τοπικών καταστημάτων, ο Δήμαρχος κ. Ψυρρόπουλος κινείται στην ακριβώς αντίθετη ρότα: Προτείνει και στηρίζει δράσεις που πλήττουν βάναυσα τις ήδη επιβαρυμένες τοπικές μικρο-επιχειρήσεις, οι οποίες πασχίζουν να βγάζουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια. Δεν είναι δυνατόν ο ίδιος ο Δήμος να στηρίζει δράσεις που προκαλούν αθέμιτο ανταγωνισμό στα καταστήματά μας.
Μάλιστα, στις σχετικές συναντήσεις που είχε ο Δήμαρχος με τους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης, ουδέποτε κληθήκαμε να συμμετάσχουμε, ούτε φυσικά ζητήθηκε η γνώμη μας.
Οι επιχειρήσεις της πόλης, και ειδικά όσες είναι μέλη του Ε.Σ.Η, διαχρονικά έχουν στηρίξει τις τοπικές πολιτιστικές δράσεις και τους εθνοτοπικούς συλλόγους, καθώς πιστεύουν στην παραγωγή πολιτισμού προς όφελος της πόλης, των κατοίκων και των επιχειρήσεων της. Ωστόσο θέτουμε κόκκινη γραμμή στον αθέμιτο ανταγωνισμό προς τα καταστήματα μας, τα οποία κρατάμε όρθια με κόπο, αίμα και ιδρώτα.
Η αγανάκτηση μας δεν μπορεί παρά να μας αναγκάσει στη μαζική παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου, καθώς νιώθουμε ανήμποροι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των επιχειρήσεων απέναντι σε τέτοιες τακτικές.
Κύριε Δήμαρχε σας παραδίδουμε τα κλειδιά!