Πρόσκληση Στην Φιέστα Ανόδου Του Πρωταθλητή Χαραυγιακού.



Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας!!

Μετά από μία άκρως άγχωτική και αγωνιώδη σαιζόν ο Χαραυγιακός μας πέτυχε τον αντικειμενικό του στόχο και με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ πανηγυρίζουμε την επάνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Η χαρά, ο ενθουσιασμός και οι περαιτέρω προσδοκίες επανήλθαν στις τάξεις της οικογένειας μας και πλέον θα το γιορτάσουμε όπως αρμόζει.

Το Σάββατο 1η Ιουνίου στις 6μμ θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Ηλιούπολης Β’ (Διάνα) με αντίπαλο τον Πρωταθλητή ΕΠΣΑΝΑ Κεραυνό Κερατέας, στο οποίο θα γίνει και η φιέστα ανόδου, με απονομή επάθλων & μεταλλίων.

Σας περιμένουμε όλους να δώσετε δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και να χειροκροτήσετε τους ποδοσφαιριστές & την τεχνική ηγεσία για την προσπάθεια τους.

Επιπροσθέτως το Σάββατο στο ημίχρονο θα διεξαχθεί η κλήρωση του μεγάλου δώρου της πρόσφατης λαχειοφόρου μας με έπαθλο ΕΝΑ 4ΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ.

Οι λαχνοί πωλούνται έως την έναρξη του αγώνα και μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του ΔΣ για τη διάθεση τους.

Αντάμωμα στο γήπεδο με κέφι & χαμόγελα!!


ΥΓ: Στην φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης ο Πρόεδρος κος ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ και ο Αντιπρόεδρος κος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ.