Viva Mexico (του Παναγιώτη Δριμυλή).



Ευχάριστη έκπληξη για εμάς η επιστροφή με κείμενα για τα δημοτικά της Ηλιούπολης του συμπολίτη μας Παναγιώτη Δριμυλή. 

Θυμηθήκαμε και την μήνυση πρώην πλέον Δημάρχου κατά του υποψηφίου Δημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου Γαβριήλ Αραμπατζή η οποία προσφάτως αποσύρθηκε και δεν μας έδωσε την χαρά να καταθέσουμε ως μάρτυρες υπεράσπισης του Γαβριήλ που είχαμε κληθεί ... και να γελάσει ή να κλάψει κάθε πικραμμένος...

Τότε, σιωπή...



Viva Mexico.

(του Παναγιώτη Δριμυλή)

Στο πρόσφατο παρελθόν, επί δημαρχίας Χατζηδάκη, δύο ήταν οι εταιρείες που επικοινώνησαν μαζί μου προκειμένου να σταματήσω να ασκώ κριτική,για την επαγγελματική τους σχέση με τον δήμο Ηλιούπολης, απειλώντας με με εξώδικα και όχι μόνο. Στην μια περίπτωση δικηγόρος της μίας εταιρείας,στη δεύτερη περίπτωση ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας. Τότε έγραψα ένα κείμενο στα μέσα και τις ομάδες της πόλης, ότι είναι αναφαιρετο δικαίωμα μου σαν πολίτης και κάτοικος του δήμου,να ενδιαφέρομαι που πάει και το τελευταίο ευρώ για τα δημοτικά πράγματα και να ασκώ κριτική. Συμφώνησαν πολλοί τότε, αρκετοί από αυτους-ες, είναι σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι με τη διοικούσα παράταξη του κ. Ψυροπουλου.

Τι μεσολάβησε και άλλαξαν γνώμη; Γιατί το εξώδικο εναντίον του κ. Ευαγγέλου βαφτίζεται διαφορά μεταξύ ιδιωτών; Γιατί δεν εκδήλωσαν και στον κύριο Ευαγγέλου την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση τους; Αντιλαμβάνονται ότι με τέτοιο σκεπτικό υποθάλπουν το άνοιγμα δρόμων πιο ακραίων από ένα εξώδικο; Μας το φόρεσε το σομπρέρο ο κ. Ψυρροπουλος; Στο Μεξικό βαφτίζουν την δημόσια κριτική ως διαφορά μεταξύ ιδιωτών,με αυτούς που την ασκούν να βρίσκονται στην άκρη ενός σχοινιού κάτω από δέντρα και γέφυρες.

Είναι αναγκαίο ο κ. Ευαγγέλου να έχει την αλληλεγγύη και συμπαράσταση όλων των κατοίκων της Ηλιούπολης. Είναι το λιγότερο αυτονόητο.

Ο κ. Ψυρροπουλος ας προβεί σε αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις.
1. Αναθεώρηση της σύμβασης με τον επιχειρηματία.
2. Προσωπική κίνηση συμπαράστασης στον κ. Ευαγγέλου.

Ο επιχειρηματίας καλό θα ήταν να ζητήσει μια δημόσια συγνώμη ή να βρει μια καλή δικαιολογία για το εξώδικο. Όπως εξελίσσεται η υπόθεση δεν τον βλέπω ούτε αυτή τη ιδιαίτερα χαμηλή εκμίσθωση να μπορεί να πληρώσει στο τέλος. Το μποϋκοτάζ στις εκδηλώσεις του Αναψυκτηρίου, μπορεί να εξεταστεί ως λύση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι.
Πρέπει να τονίσω ότι οι διάφοροι που ουρλιάζουν περί δημοκρατίας και θεσμών και στέκονται στο πλάι του κ. Ευαγγέλου, από την παράταξη του πρώην δημάρχου Χατζηδάκη, είναι αυτοί που έδιναν τα προσωπικά μου στοιχεία, τηλέφωνα κλπ και παρακινούσαν τους επιχειρηματίες που προανέφερα,να προχωρήσουν σε εκφοβιστικες ενέργειες και εξώδικα εναντίον μου. Εκτός από τους εχθρούς ας προσέχει και τους φίλους ο κ. Ευαγγέλου.