Ευχαριστίες Γιάννη Αντζινά, προέδρου Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης,

Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που συμμετείχατε στην καλοκαιρινή εκδήλωση λήξης του μουσικοχορευτικού μας έτους. Η παρουσία σας και η ενέργεια που φέρατε μαζί σας έκαναν αυτήν την εκδήλωση πραγματικά ξεχωριστή.
Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική, χορό και παράδοση, και όλα αυτά χάρη στη δική σας υποστήριξη και συμμετοχή. Η αφοσίωσή σας είναι η καρδιά του συλλόγου μας και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να προωθούμε και να διατηρούμε την πολιτιστική μας κληρονομιά.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές, στους εθελοντές, στους χορευτές και στους μουσικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς και σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη εκδήλωση.
Σας ευχόμαστε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά τη νέα σεζόν με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και εκδηλώσεις!
Με εκτίμηση,
Γιάννης Αντζινας
Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης