Γιώργος Χατζηδάκης, πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης: Μια Αλήθεια Και Δεκάδες Ψέματα Στο Νέο Επικοινωνιακό "Σοου" Του κου Ψυρρόπουλου.
 ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑΕίναι πλέον προφανές σε όλους τους δημότες πως ο κ. Ψυρρόπουλος αδυνατεί να κάνει το παραμικρό δίχως να το στολίσει με ψέματα και επικοινωνιακό σόου.

Στο σημερινό επεισόδιο ανακοίνωσε την μετατροπή απορριμματοφόρου για υπόγειους κάδους που είχε αποκτηθεί μέσω leasing από το 2019, σε μηχάνημα αποκομιδής κλαδιών και ογκωδών. Όμως δεν αρκείται σε αυτό, αφού δεν μπορεί να μιλήσει για το μέλλον της πόλης, εξακολουθεί να αναφέρεται στο παρελθόν και μάλιστα με τον πιο διχαστικό τρόπο.
Αφού το θέλει ας μιλήσουμε για το παρελθόν, πριν πούμε για το μέλλον.
Το όχημα αυτό ήρθε στο Δήμο μας το 2019 με τη μορφή leasing, από την διοίκηση του κ. Βαλασόπουλου, παρά τις σοβαρές διαφωνίες των υπηρεσιακών και του Σωματείου εργαζομένων για την καταλληλότητα του. Λόγω του όγκου του, ήταν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί για την συλλογή των υπόγειων κάδων και συνεπώς η μετατροπή του ήταν επιβεβλημένη. Όμως καμία αλλαγή χρήσης δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί όσο διαρκούσε το leasing.
Το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο ήταν το πιο κοστοβόρο από το πρόγραμμα leasing, ύψους 78.000 ευρώ ετησίως, για πέντε έτη. Η παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου έχει απόλυτη ευθύνη καθώς με δική της επιλογή δέσμευσε το Δήμο Ηλιούπολης να πληρώνει για ένα απορριμματοφόρο που από την πρώτη στιγμή ήταν γνωστό πως δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του αλλά ούτε να μετατραπεί για πέντε χρόνια.
Η αλλαγή χρήσης είναι μια ορθή κίνηση, όλα τα υπόλοιπα απλώς συγκαλύπτουν το πολιτικό έλλειμμα της διοίκησης. Οι πολίτες δεν χρειάζονται φιέστες για την επίλυση κάθε μικρού καθημερινού προβλήματος. Χρειάζεται νέος σχεδιασμός για την ανανέωση του στόλου με ένταξη του Δήμου σε χρηματοδοτικά προγράμματα όπως πράξαμε τα τελευταία χρόνια,
Κ. Ψυρρόπουλε πείτε μας αλήθεια,
Πότε θα αξιοποιήσετε τα 6 νέα απορριμματοφόρα που εξασφάλισε η διοίκηση μας και έχετε πλέον στην διάθεση σας;
Πότε θα αξιοποιήσετε το νέο πλυντήριο κάδων που καταφέραμε να αποκτήσουμε και εδώ και μήνες είναι ακινητοποιημένο;

Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης 2019-2023