Ηλιούπολη - Μετεξεταστέος κ. Καλαρρύτη.



Όχι για τα ορθογραφικά λάθη που κάνετε σε κάθε σας σχεδόν σχόλιο ή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - ουδέποτε χρόνια τώρα το έχουμε σχολιάσει αυτό γιατί το βλέπουμε με συμπάθεια, αλλά για την έλλειψη επιχειρημάτων στον σχολιασμό των ανακοινώσεων της αντιπολίτευσης όπως αυτή που φιλοξένησε ο κος Γιάννης Αντζινάς σε χθεσινή του ανάρτηση με τίτλο "ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ" - Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης 2019-2023.

Επιχειρήματα κ. Καλαρρύτη και όχι συνθήματα για τις ανακοινώσεις των επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Επιχειρήματα περιμένουμε για την ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Ηλιούπολης κου Γιώργου Χατζηδάκη που φιλοξένησε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αντζινάς.

Η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Ηλιούπολης και πρώην αντιδημάρχου κ. Γιάννη Αντζινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

🔴Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της διοίκησης Ψυρρόπουλου: Έπαρση, αλαζονεία και προσωπικές επιθέσεις ακόμα και εκτός αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου.
🔴Πρώτη φορά στα χρονικά βιώνει τέτοιο εκφοβισμό η αντιπολίτευση. Λέμε τη γνώμη μας και αμέσως αρχίζουν οι προσωπικές επιθέσεις με ύβρεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Ενώ η πόλη έχει τόσα προβλήματα που πρέπει να λυθούν, ο κ. Καλαρρύτης ασχολείται με την αντιπολίτευση και το Facebook.
Kύριε Ψυρρόπουλε μαζέψτε τον αντιδήμαρχο γιατί σας εκθέτει.
➡️Αφήνω το σχόλιο αυτούσιο για να τον κρίνουν οι πολίτες.