Δημήτρης Ευαγγέλου -¨Ηλιούπολη φωτεινή πόλη¨: Κύριε Ψυρρόπουλε οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες δεν τρώνε ¨σανό¨.




Ενώ η πόλη μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθημερινότητας, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ασχολείται με την επικοινωνιακή του προβολή, «πουλώντας» ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Πάμε να δούμε την πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου, για να αποδείξουμε πως όλα όσα αναφέρει είναι λόγια του αέρα:
1. Αναφέρει πως ο ίδιος κατάφερε να εξασφαλίσει δήθεν ελεύθερη πρόσβαση στις Ηλιουπολίτισσες και τους Ηλιουπολίτες στην παραλία του Ελληνικού, δηλαδή σε μια παραλία ήδη ελεύθερη στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι, χωρίς κανέναν περιορισμό.
2. Αναφέρει πως το έργο της αστικής σήραγγας ξεκινά, όταν ο ίδιος πριν από ένα μήνα μας έλεγε στο δημοτικό συμβούλιο ότι το έργο έχει κολλήσει καθώς δεν υπάρχει χρηματοδότηση.
3. Οι εξαγγελίες του περί «κινητοποιήσεων» για την αστική σήραγγα αποδείχτηκαν ακόμα μια φούσκα, εκτός εάν θεωρεί κινητοποίηση τις χειραψίες και τις φωτογραφίες για τα social media.
4. Δεν διαβάσαμε τίποτα για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και το πώς θα την προστατεύσουμε από την επένδυση στο Ελληνικό, παρά μόνο «καθρεφτάκια για ιθαγενείς».
Κύριε Δήμαρχε, οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες δεν θα αγοράσουν τον «σανό» που προσπαθείτε να πουλήσετε. Το μόνο που σας ενδιαφέρει να είναι τα επικοινωνιακά show.
Αυτά που «παρουσιάσατε» ως αντισταθμιστικά είναι ο ορισμός της ντροπής. Δεν μας τιμά να δέχεστε ως αντισταθμιστικό το ξεροκόμματο που σας πετάνε οι επενδυτές.
Μια συμβουλή: Σταματήστε να είστε πολιτικά ετεροκαθοριζόμενος και συνειδητοποιήστε πως έχετε εκλεγεί για να προασπίσετε τα συμφέροντα της Ηλιούπολης και όχι της επένδυσης.