Γιάννης Αντζινάς: "O νέος δήμαρχος Ηλιούπολης λειτουργεί ως Αντιδήμαρχος Αργυρούπολης - Επιβεβαιώνεται πρόσφατη τοποθέτηση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο".Η σημερινή ανάρτηση του πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου Γιάννη Αντζινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης ανακοινώνει «ιστορικές στιγμές» για την πόλη μας… οι ιστορικές στιγμές δεν καθορίζονται από τα χαμόγελα στις φωτογραφίες σήμερα… αυτή η «ιστορική του στιγμή» κάθε άλλο παρά θετική φαίνεται, λόγω των όσων έχουν προηγηθεί αλλά και όσων βλέπουμε να έρχονται!!!

Οφείλω να παραδεχτώ ότι ο κ. Ψυρρόπουλος μας κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση. Από τη μια, έχουμε τις παρεμβάσεις στο ΚΥΤ (Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης) στην Ηλιούπολη, όπου προσπάθησε για πολλές ώρες στο Δημοτικό Συμβούλιο να μας πείσει ότι δεν έδωσε άδεια για την αναβάθμιση του ΚΥΤ, για να διευκολύνει το έργο της επένδυσης του Ελληνικού. Τώρα μαθαίνουμε πως τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. του Φορέα Ελέγχου Κοινόχρηστων Χώρων του Ελληνικού. Σιγά σιγά επιβεβαιώνεται η τοποθέτησή μου στο συγκεκριμένο Δ.Σ., ότι ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης λειτουργεί ως Αντιδήμαρχος Αργυρούπολης! Καλή του τύχη στα νέα καθήκοντα λοιπόν...
Εμείς θα είμαστε εδώ καθημερινά για τα συμφέροντα των πολιτών της Ηλιούπολης!