"Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη" - Βαγγέλης Κεφαλάς: Έχετε κοντή μνήμη στην παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Δεν θα γίνουμε το δικό σας απορριμματοφόρο ώστε να ξεφορτωθείτε ότι σας βαραίνει.



Έξι μήνες διοίκησης, έξι μήνες προσδοκιών και αναμονής για την αλλαγή που τόσο πολύ λάνσαρε και "διαφήμισε" προεκλογικά η δημοτική παράταξη που σήμερα διοικεί τον Δήμο Ηλιούπολης.

Έξι μήνες λοιπόν κατά την διάρκεια των οποίων, ομολογουμένως, κανείς δεν ανέμενε θαύματα, αλλά σίγουρα όμως αναμέναμε, οι πολίτες ανέμεναν, ειλικρίνεια, καθαρό λόγο, ανοιχτά χαρτιά και σε καμία περίπτωση συνεχή προσπάθεια από την πλευρά της διοίκησης να ωραιοποιεί τα όσα προσπαθεί να πράξει, αλαζονεία, να μιλά συνεχώς για καμένη γη, να μας παρουσιάζει τα αυτονόητα ως δικά της επιτεύγματα!
Ας δούμε λοιπόν κάποια από αυτά:
🟠
Παραλάβατε προβληματικό, οικονομικά, Δήμο με τεράστια ελλείματα. Ενημερώστε παρακαλώ τους πολίτες για το ποσό του ελλείματος.
🟠
Ενημερώστε παρακαλώ για το ποσό του ελλείματος στις ήδη κατηργημένες Σχολικές επιτροπές (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια), όχι στο περίπου! Άλλωστε είναι σημαία σας η λέξη όλα για την πόλη, τους πολίτες και το ότι δεν έχετε αγκυλώσεις.
🟠
Ενημερώστε τους πολίτες, πως ζητωκραυγάζεται και μιλάτε για μεγάλη επιτυχία, την δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών σε δημόσια, ΕΛΕΥΘΕΡΗ, παραλία γειτονικού δήμου!
🟠
Ενημερώστε την αντιπολίτευση και τους πολίτες, για την "ελεύθερη" και ανεξέλεγκτη πρόσβαση σε όποιον θέλει στο δημαρχείο, μοιράζοντας ανώνυμες επιστολές.
🟠
Ποιες μπορεί να είναι οι δυνάμεις που "σκέφτηκαν" να κάνουν προβοκάτσια ώστε να κλονιστεί η εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας; Γνωρίζεται ή έχετε κάποιες πληροφορίες για τις οποίες θα έπρεπε να ενημερώσετε τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις;
🟠
Στην αναφορά σας περί απαξίωσης της δημοτικής αρχής από την αντιπολίτευση, μάλλον μπερδεύεστε! Μάλλον η μνήμη σας είναι τόσο κοντή ώστε να μην θυμάστε πως η παράταξη μας Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη και ο επικεφαλής Δημήτρης Ευαγγέλου σας έχουμε καταθέσει προτάσεις, για τις οποίες απλά να χλευάζετε ξέρατε. Να σας θυμίσω την πρόταση μας περί μίσθωσης του Θεάτρου Δ. Κιντής, να σας θυμίσω την πρόταση μας ώστε να ενταχθούν οι τρίτεκνες οικογένειες στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως και πολλές άλλες. Λάβατε κάτι υπόψιν σας από αυτές!



Προφανώς, Κύριοι της διοίκησης θα έπρεπε να έχετε αντιληφθεί πως με την ανάληψη των καθηκόντων σας στην διοίκηση του δήμου, δεν θα ήταν όλα ρόδινα, δεν θα έχετε την στήριξη της αντιπολίτευσης σε όλα τα ζητήματα που εσείς επιθυμείτε, θα έπρεπε να αντιληφθείτε έξι μήνες μετά πως και προτάσεις έχουμε και ικανοί είμαστε. Σε αντίθεση με εσάς που έχετε κάνει τέχνη την εκτόξευση συνεχών κατηγορώ και σήμερα μέσω της ανακοίνωσης σας αναφέρετε την ανικανότητα της αντιπολίτευσης.

Γνωρίζετε πως το σύνολο της αντιπολίτευσης κρίθηκε, επιλέχθηκε και ψηφίστηκε από τους πολίτες. Mήπως θεωρείται επίσης ανίκανους και τους πολίτες για την ψήφο τους!
Δεν θα γίνουμε το δικό σας απορριμματοφόρο ώστε να ξεφορτωθείτε ότι σας βαραίνει, μέσω των προσβολών σας και για την παράταξη την οποία μαζί με τον Δημήτριος Ευαγγέλου - Επικεφαλής Παράταξης "Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη" Marinos Mpasouris εκπροσωπώ στο δημοτικό συμβούλιο.
Βαγγέλης Κεφαλάς
Δημοτικός Σύμβουλος
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου