Γιάννης Αντζινάς, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: Η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και δυστυχώς δεν έχει Δήμαρχο!!!


Άλλη μια αιχμηρή ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου Ηλιούπολης κου Γιάννη ΑΣντζινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιάννης Αντζινάς, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: Η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και δυστυχώς δεν έχει Δήμαρχο!!!

📍
Δυστυχώς απουσίαζα από το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο «της ντροπής», λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως παρακολουθούσα την «υποτιθέμενη» συνεδρίαση μέσω Διαδικτύου.
📍
Απογοητευτικά απολογητική και τολμώ να πω αστεία η σημερινή ανακοίνωση της παράταξης του Δήμαρχου Ηλιούπολης σχετικά με τον απολογισμό του έργου τους… Τι, όχι; Εντάξει, όταν δεν έχεις να δείξεις έργο, γράφεις για φαντάσματα, τον καταλάβαμε. Το πρόβλημα όμως είναι σοβαρό και δεν είναι αυτό!
📍
Σε διάστημα έξι μηνών κατάφερε να ευτελίσει και να διαλύσει τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου της Ηλιούπολης και ομολογώ χρειαζόταν πολύ μεγάλο ταλέντο να καταφέρει κάτι τέτοιο, τόσο σύντομα! Συμβούλια με ύφος ειρωνίας και τακτική απαξίωσης, χωρίς καμία απολύτως σοβαρότητα και σα να μην έφταναν αυτά, εμφανίζεται με αυτή την ανακοίνωση, με θράσος όπως πάντα κ μας ενημερώνει πως του κάνουν προβοκάτσια (τα φαντασματα που προανέφερα).
🔴
Η Ηλιουπολη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κ δυστυχώς δεν έχει Δήμαρχο!!!