Δημήτρης Ευαγγέλου, επικεφαλής "Ηλιούπολη, φωτεινή πόλη": Όλα Στο Φως κ. Ψυρρόπουλε.


 

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Εδώ και λίγες ημέρες παρατηρούμε μαζί με τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισσες απανωτές ανακοινώσεις του Δημάρχου, οι οποίες επαναφέρουν στον δημόσιο διάλογο την τοξικότητα γύρω από την υπόθεση της "Ρευματοκλοπής".
Ανακοινώσεις που γεννούν πολλά ερωτήματα σε όλους μας.
Πάντα λέγαμε πως η πόλη μας χρειάζεται ΦΩΣ. Και γι’ αυτό τον λόγο, προτείνουμε η κατάσταση να εκτονωθεί και η υπόθεση να κλείσει οριστικά, με μια ειλικρινή κουβέντα περί διαφάνειας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. (ή με τη διεξαγωγή μιας ειλικρινούς συζήτησης)
Δεν γίνεται μια ολόκληρη πόλη να είναι εγκλωβισμένη στις σκιές και στα ερωτήματα.
Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης πρέπει να γνωρίζουν εάν η αθώωση του Δημάρχου προήλθε λόγω μη-τέλεσης του αδικήματος, ή επειδή καταβλήθηκε η αξία του ρεύματος και το πρόστιμο.
Ο κ. Ψυρρόπουλος, σε κάθε δημοτικό συμβούλιο διαλαλεί «ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ». Είμαστε βέβαιοι πως θα δεχτεί την πρόσκλησή μας για ειλικρινή, δημόσιο διάλογο, εμφανίζοντας όλα τα στοιχεία της υπόθεσης που παρουσιάστηκαν και εκτιμήθηκαν από το δικαστήριο και αναλυτική αιτιολογία της απόφασης μαζί με τα πρακτικά της δίκης. Μόνο έτσι θα έρθουν πράγματι όλα στο ΦΩΣ.