Με βιογραφικό και ένσημα εργασίας που θα ζήλευαν αρκετοί Δήμαρχοι...

 


Διαβάζουμε το βιογραφικό του νέου Αντιδημάρχου  Τοπικής Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας κ. Σταύρου Γεωργάκη  εδώ: https://ilioupolinews.gr/neos-antidimarxos-stavros-georgakis/

"Ο Σταύρος Γεωργάκης γεννήθηκε στη Λευκάδα και από το 1972 κατοικεί στην Ηλιούπολη.

Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από τη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Είναι ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy 92 FM, από το 1989 έως σήμερα.

Παράλληλα είναι μέλος του Δ.Σ. και της Διοικούσας Επιτροπής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Είναι υπεύθυνος για το ΓΕΜΗ, τις επιχειρήσεις και τη νεανική επιχειρηματικότητα. 

Επίσης είναι Γενικός Γραμματέας του Κέντρου Μελετών του ΕΒΕΑ, που ειδικεύεται σε έρευνες και μελέτες για εργασιακά θέματα. 

Επί 16 έτη (1990 – 2006) διετέλεσε άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Ηλιούπολης, Θόδωρου Γεωργάκη. 

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής, της τριμελούς επιτροπής επιλύσεως φορολογικών διαφορών στη ΔΟΥ Ηλιούπολης και μέλος της επιτροπής σημάτων του Υπουργείου Εμπορίου (ΑΔΕΣ)

Επίσης είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και επισκέπτης καθηγητής οικονομικών, marketing & MME στο BCA (Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών)".


Είναι λοιπόν προφανές ότι ο κ. Γεωργάκης, ο πρώην πρόεδρος πλέον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης διαθέτει βιογραφικό ανώτερο από αρκετούς Δημάρχους... Και ένσημα εργασίας ειδικότερα.


Ας ελπίσουμε να μην τον σαμποτάρει το σύστημα και να τον αφήσει να προσφέρει αυτά που πρέπει και μπορεί...