Ηλιούπολη: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη Δημόσια Περιουσία ζητά η παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ".

 

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη Δημόσια Περιουσία.
Η επικαιρότητα στο ζήτημα της Δημόσιας Περιουσίας, ζήτημα που ταλανίζει την Πόλη μας εδώ και δεκαετίες, επιβεβαιώνει τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, γίνεται προσπάθεια πώλησης δημόσιας περιουσίας στην πόλη μας από την Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων ( ΕΤΑΔ) σε ιδιώτες.

Η Δημόσια Περιουσία βρίσκεται για μια ακόμη φορά σε κίνδυνο. Ως Δημοτικό Συμβούλιο χρειάζεται να προτάξουμε την ενότητα, να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να επιδείξουμε αγωνιστική διάθεση.

Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να διατρανώσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, την ομόφωνη αντίθεση μας σε αυτές τις πολιτικές.

Το οφείλουμε στην Ιστορία αυτής της πόλης, στους δημάρχους και στους συναδέλφους του Δημοτικου συμβουλίου που μαζί με την πάνδημη συμμετοχή των πολιτών της Ηλιούπολης αγωνίστηκαν χρόνια για την προάσπιση της.

Το οφείλουμε στη συνείδηση μας.

Για αυτούς τους λόγους, ζητάμε την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι μια κλειστή συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής των Παρατάξεων.

Μέσα από την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αγώνας μας θα λάβει την πολιτική του ταυτότητα, θα δείξει την αρραγή συμμαχία όλων των πολιτικών δυνάμεων της Ηλιούπολης και θα προταθούν οι πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για την ενδυνάμωση των κινητοποιήσεων μας.

Πρώτα η Ηλιούπολη
12/4/2021