Έχασε την ευκαιρία του.

 

Από σήμερα. Στιγμές του παρελθόντος. Αναδημοσιεύσεις από ένα blog που απέκλεισαν οι "δημοκράτες" από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

20 Αυγούστου 2019

Ο λόγος για τον Τάσο Ευσταθίου - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" ο οποίος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές έλαβε για τον Δήμο Ηλιούπολης στον α΄γύρο 14,53% μένοντας στην 3η θέση και χάνοντας ουσιαστικά στις λεπτομέρειες την δυνατότητα να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου στον β' γύρο.

Ο συνδυασμός "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" ο οποίος έχει ζωή 6 ετών περίπου με την απλή αναλογική εξέλεξε 6 δημοτικούς συμβούλους από τους οποίους αν εξαιρέσουμε τον Τάσο Ευσταθίου και τον Μιχάλη Κουρή οι άλλοι 4 ενσωματώθηκαν τους τελευταίους μήνες.

Στα αρνητικά σημεία καταγράφουμε το γεγονός ότι είναι ο μόνος πολυμελής συνδυασμός του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης στον οποίο δεν υπάρχει στους εκλεγμένους του δημοτικούς συμβούλους γυναίκα.

Τέλος αναμένουμε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις και τις δράσεις του επικεφαλής και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" στο νέο δημοτικό συμβούλιο ελπίζοντας να μην εξαντληθούν στην προτροπή προς τους των συμπολίτες μας να υποβάλλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου για να εκπληρώνονται συμβατικές υποχρεώσεις του Δήμου όπως είναι η αποκομιδή απορριμμάτων και ξερών κλαδιών.