Τη θέση του Υπουργού Προστασίας του πολίτη αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

 

Τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη πλέον  είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε προσφάτως κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" και υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής στο πολιτικό του γραφείο δείτε το αποκλειστικό άρθρο  εδώ: http://www.energoipolites.eu/2021/07/blog-post_2.html

Παναγιώτης (Τάκης) Δημητρίου Θεοδωρικάκος

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

Προσωπικά Στοιχεία

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης: Γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι, αποφοίτησε από το λύκειο της Iωνιδείου Προτύπου Σχολής.

Οικογενειακή Κατάσταση: Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Επάγγελμα: Διδάκτορας δημοσίων πολιτικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στου οποίου τη σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών διδάσκει μέχρι και σήμερα.

Σπουδές: Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος του ΕΚΠΑ. Πραγματοποίησε τις Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία με ειδίκευση στην εκλογική κοινωνιολογία. Επιστημονικός συνεργάτης και πρόεδρος της εταιρείας GPO ΑΕ, από το 2000 ως το 2016.

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

Σύμβουλος Στρατηγικής του Προέδρου της ΝΔ από τον Οκτώβριο του 2015 και Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος από τον Οκτώβριο του 2016.
Πολιτικός ερευνητής και αναλυτής.
Έχει παρουσιάσει σημαντικές κοινωνικές και πολιτικές έρευνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email:
theodorikakosoffice@gmail.com
p.theodorikakos@parliament.gr
Διεύθυνση:
Βούρβαχη 10 & Νέζερ 1 (2ος όροφος)
Τ.Κ. 11 743, Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 9225720, 210 9231577Ο κ. Αραμπατζής μετά την συνάντηση με το Υπουργό Προστασίας του πολίτη πλέον είχε γράψει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Συναντήθηκα με τον Τάκη Θεοδωρικάκο πρ. Υπουργό Εσωτερικών και Βουλευτή Επικρατείας ΝΔ και συζητήσαμε για το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ως Υπουργός Εσωτερικών.

Θα έχουμε στενή συνεργασία με τον Υπουργό μιας και επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για την πόλη μας την Ηλιούπολη. 

Ανταλλάξαμε απόψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση και την κεντρική πολιτική σκηνή".