Ηλιούπολη: Η άλλη ματιά μιας εξαιρετικής εκδήλωσης.

 


«Από τα δάνεια του ‘21 στα μνημόνια του σήμερα»
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στο πάρκο Καλαβρύτων, στις 20.30μ.μ.



Εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών του Δήμου Ηλιούπολης για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης με τους αντιδημάρχους κ.κ. Γιάννη Αντζινά, Κώστα Σεφτελή, Αποστόλη Στασινόπουλο, ο επικεφαλής της παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ", δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Στάθης Ψυρρόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Ευσταθίου συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Καρανδρέα - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" και ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω", δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γαβριήλ Αραμπατζής.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κίνησης "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" που ήταν και η διοργανώτρια κ.κ. Δημήτρης Ασβεστάς (επικεφαλής), Χρήστος Κοκοτίνης και Απόστολος Κονδύλης.

Εξαιρετική εκδήλωση, άλλη μια, από την Δημοτική Κίνηση "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη".

Ο κ. Φοίβος Οικονομίδης, ιστορικός και συγγραφέας.


Εξαιρετική η προσέγγιση του θέματος από τον κ. Φοίβο Οικονομίδη, ιστορικό και συγγραφέα.

η δημοσιογράφος κα Νόρα Ράλλη

Εξαιρετική η δημοσιογράφος κ. Νόρα Ράλλη που συντόνισε την εκδήλωση. Μεταξύ άλλων και επειδή επανέφερε στην τάξη, στο θεατράκι, όσους "ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ" πηγαίνουν σε τέτοιες εκδηλώσεις για να ασχολούνται με το κινητό τους.


ο κ. Παναγιώτης Δριμυλής

Εδώ: http://www.energoipolites.eu/2021/09/blog-post_85.html μπορείτε να διαβάσετε κάποιες σκέψεις του συμπολίτη μας κ. Παναγιώτη Δριμυλή. Μια ανάρτηση που αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό και διαβάζετε μανιωδώς
και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστω και αν κάποιοι, λιγοστοί, χαχανίζουν...



Πανταχού παρούσα όπως γράφαμε τελευταία και ας ανεβαίνουν κάποιοι στα κάγκελα η πρώην δημοτική σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές με εξαιρετική επίδοση κ. Αγγελική Δουβή έδωσε ζωντανά το παρών και σε αυτή την εκδήλωση.

Πολλά τα συμπεράσματα που βγήκαν και από τις ετερόκλητες παρέες που είχαν καθίσει σε διαφορετικά τμήματα του θεάτρου αλλά θα τα κρατήσουμε για εμάς...

Την επόμενη φορά να μην κλείνεστε σπίτι αλλά να δίνεται και εσείς το παρών σε τέτοιες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.


Το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Κίνησης "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" για την εκδήλωση.

📌
Χτες Δευτέρα 27/9, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Από τα δάνεια του '21 στα μνημόνια του σήμερα», με τη συμμετοχή του Κώστα Ζουράρη, του Φοίβου Οικονομίδη, του Φώτη Σαγώνα, ενώ η δημοσιογράφος Νόρα Ράλλη συντόνιζε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
▶
Ευχαριστούμε όλες και όλους όσες/-ους βρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, εκπροσώπους του Δήμου και των δημοτικών κινήσεων και φορέων της πόλης μας, συμπολίτες και φυσικά τους συμμετέχοντες στο πάνελ.


Ιδιαίτερα επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στους ανθρώπους που έστησαν αυτή την εκδήλωση με μεράκι και επιμονή, καθώς και όσες και όσους συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί.
Βαγγέλη και Βαγγελιώ σας ευχαριστούμε θερμά!
Η Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη σας ευχαριστεί από καρδιάς, ενώ θα συνεχίσουμε εντός και του Οκτώβρη δυναμικά.



ΥΓ: Στην φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γιάννης Αντζινάς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης κ. Μιχάλης Τασούλας.