Πανταχού παρών ο συμπολίτης μας κ. Γιώργος Παπαμώκος - Αιχμηρό σχόλιο για τον Δήμαρχο.

 

Αιχμηρό σχόλιο για τον Δήμαρχο Ηλιούπολης από τον δραστήριο συμπολίτη μας κ. Γιώργο Παπαμώκο σε πρόσφατη ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή.

Οι δράσεις του κ. Παπαμώκου αποτελούν βραχνά για την Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης καθώς τακτικά εντοπίζει και αναδεικνύει με εξαιρετικό και ευγενή τρόπο πολλά προβλήματα και εκκρεμότητες της σημερινής Διοίκησης του Δήμου που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της πόλης.


Τον κ. Παπαμώκο τον συναντήσαμε με εκλεκτή παρέα (φωτογραφία εξωφύλλου), μια συνάντηση για την οποία αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Ένας φίλος ήλθε απόψε από τα παλιά με χιλιάδες αναμνήσεις....ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΟΡΗΣ ήλθε να με ενημέρωση για την πρόθεση του να ειναι υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΊΑ ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας.. Διδάκτωρ Μεταλλειολογος στο πολυτεχνείο Αθηνών κλπ.... επίσης να με καθοδήγηση στο δρόμο για πιθανή υποψηφιότητα μου στην Ηλιούπολη...... τελικά προσέχουν πολύ τους γαμπρούς οι Αρκάδες. .στην παρέα μας και ο φίλος Βαγγέλης Γεωργακης".