Ηλιούπολη: Δεν έμεινε τίποτα...

 


Τζάμπα το παραλήρημα του γνωστού εργατικού "μεγαλοδημοσιογράφου" της πόλης που αγαπάει την ΑΛΕΞΑ αλλά το τελευταίο καιρό δεν φαίνεται να διαβάζει άνθρωπος τις αμπελοφιλοσοφίες του.

Άλλη μια ανάρτηση των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και διαβάστηκε αλλά το κυριότερο βρήκε απήχηση, έστω και καθυστερημένα, εκεί που έπρεπε.

Βέβαια στο σημείο όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας πρέπει να παρθούν τα μέτρα που ελήφθησαν για αντίστοιχα σημεία στο παρελθόν όπου συγκεντρώνονταν κατ' εξακολούθηση ογκώδη αντικείμενα και μπάζα.

Ενημερωτικό πανό και φραγή με σιδερένιες κατασκευές που εκτός των άλλων θα σταματήσει και την στάθμευση εκεί, ένα καθημερινό σχεδόν πρόβλημα για τους εργαζόμενους στο απορριμματοφόρο όταν προσπαθούν να στρίψουν από την Επιδαύρου στην άνοδο της Επταλόφου...

Χαιρετίσματα λοιπόν στον κατά φαντασία κυνηγό του μαύρου και κόκκινου φασισμού της πόλης... Θα σου περάσει λεβεντάκο μου... Μόνιμη και σταθερή εργασία για τους συμβασιούχους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην καθαριότητα του Δήμου... 

Και που είσαι... Να βγαίνεις έξω να περπατάς στην πόλη... Η κλεισούρα δεν κάνει καλό...