Ηλιούπολη: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι (Επεισόδιο 2ο).

Συνέχεια σήμερα της σειράς των αναρτήσεων με τα πεπραγμένα του κου Αραμπατζή είτε ως αντιδημάρχου επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είτε ως Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης επί Δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου.

Για να μαθαίνουν οι νέοι αλλά και να θυμούνται οι παλιοί.

Για να αρχίσει να ανεβαίνει στα κάγκελα σιγά σιγά και ο "μεγαλοδημοσιογράφος" της πόλης μας, ο Σταυράκης. 

Μέχρι και τις δημοτικές εκλογές του 2023 θα περάσουμε καλά, Σταυράκη...

Χθες εδώ: http://www.energoipolites.eu/2022/03/blog-post_91.html παρουσιάσαμε την  Ειδική Πρόταση 2/2016 του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης εκείνης της εποχής, η περίοδος Δημαρχίας κου Γιώργου Χατζηδάκη δεν μπόρεσε ακόμη να καλύψει την θέση - μικρούτσικο και το ποσοστό που έλαβε η παράταξή του νυν Δημάρχου, περί Εξωδικαστικής επίλυσης οικονομικών διαφορών πολιτών με τον Δήμο Ηλιούπολης.

Σήμερα για τους μερακλήδες παρουσιάζουμε την  Ειδική Πρόταση 3/2016 περί Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου.

Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου.

Ειδική Πρόταση 3/2016

          Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης: Γαβριήλ Αραμπατζής

1/11/2016: Με την Ειδική Πρόταση 3/2016 προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης διατυπώνει πρόταση που αφορά την Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και συγκεκριμένα τον τρόπο οργάνωσης της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την διευκόλυνση της επικοινωνίας και των συναλλαγών μεταξύ πολιτών και υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης.

Ειδική Πρόταση 3/2016

ΥΓ 1: Η φωτογραφία εξωφύλλου από το 2016 και την επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, διακρίνεται ο σημερινός εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κος Τάσος Γαϊτάνης, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης όπου υπήρξε πολύωρη ενημέρωση για τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης από  το Πανελλήνιο Δίκτυο Δημοτικών & Περιφερειακών Συμπαραστατών.

ΥΓ 2: Και που να δεις Σταυράκη τι ετοιμάζει το επιτελείο των τεχνοκρατών του Γαβριήλ Αραμπατζή...