Ηλιούπολη - Παναγιώτης Δριμυλής: "Τα Καλύτερα Έρχονται".




Άλλη μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση του Παναγιώτη Δριμυλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και επειδή οι αναγνώστες των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ αγαπούν Παναγιώτη, όλες οι αναρτήσεις του ξεπερνούν τα 500 διαβάσματα, εμείς φιλοξενούμε και την σημερινή.

<< Ξεφεύγοντας από τα πεδία των μαχών, που δικαίως έχουν αποσπάσει την προσοχή όλων, στην "πεζή" πραγματικότητα της Ηλιούπολης, ένας πολύ κρίσιμος μήνας για τα δημοτικά πράγματα είναι αυτός που διανύουμε.

Στο επόμενο δημ.συμβουλιο θα τεθεί εκ νέου το θέμα της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού της πόλης. Η παρουσίαση μιας συγκριτικής μελέτης που κοντεύει χρόνος από τότε που ανακοινώθηκε από την δημ.αρχη , επί της ουσίας θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος που η ίδια έχει δημιουργήσει.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν θα μείνει σταθερή στην μέχρι τώρα γραμμή της, που σημαίνει ότι με το θέμα αυτό στο μέλλον θα υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα ή θα υποστηρίξει μια άλλη φθηνότερη λύση, με την απαραίτητη μαζί παραδοχή ότι το λιγότερο που την καθορίζει είναι η ανικανότητα. Δεν είναι ταυτόχρονα εύκολο να διασκεδάσει τις υποψίες ότι το όλο θέμα αφήνει την ”οσμη σκανδάλου".

Υποτιθέμενοι αντιδήμαρχοι και βουλευτές που έχουν πρωτοστατήσει μαζί με τον δήμαρχο Ηλιούπολης, να χαρακτηρίσουν με περισσή ευκολία τη σύμβαση ως "επωφελή" για την πόλη, έρχεται η ώρα που θα πρέπει ή με έξυπνο τρόπο να αναιρέσουν αλλιώς κάποιον αποτελεσματικό τρόπο και μέρος να κρυφτούν. Θα μιλήσουμε μετά και για τις ευθύνες συγκεκριμένου κομματικού μηχανισμού της πόλης και την κάλυψη που παρέχει σε φανταστικούς συντρόφους.

Ενδιαφέρον θα έχει και ο τρόπος αντιμετώπισης του ζητήματος από το σύνολο των παρατάξεων της πόλης.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί μια ενδεχόμενη εκ νέου κακοκαιρία με χιονοπτώσεις, εντός Αττικής, ανάλογης σε δύναμη με την προηγούμενη, τουλάχιστον έτσι δίνουν μέχρι στιγμής οι μετεωρολόγοι. Ας ελπίσουμε ότι το προηγούμενο πάθημα της δημ.αρχης της έχει γίνει μάθημα.

Καιρού επιτρέποντος και δημάρχου θέλοντας θα το διαπιστώσουμε >>.

Ο κος Παναγιώτης Δριμυλής