"ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος: Καταδικάζουμε την ανάρμοστη στάση του Αντιδημάρχου της παράταξης του κ. Χατζηδάκη.



Πληροφορηθήκαμε από εργαζόμενους του Δήμου μας αλλά και από το δελτίο τύπου του Σωματείου των Εργαζομένων πως εχθές (12/4/2022) το μεσημέρι, Αντιδήμαρχος, εκλεγμένος με την παράταξη του κ Χατζηδακη εξαπέλυσε μια ιταμή και άνευ προηγουμένου φραστική επίθεση και απειλές, ενώ άσκησε βία χτυπώντας το διαχωριστικό και χρειάστηκαν δυο υπάλληλοι για να τον εμποδίσουν από βιαιοπραγία.



Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης μας, που υπάλληλος όταν αρνήθηκε να εξυπηρετήσει ιδιοτελείς σκοπούς, απειλείται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και με τέτοιου είδους συμπεριφορά.
Καταδικάζουμε την ανάρμοστη στάση του συγκεκριμένου αιρετού.
Η συμπεριφορά αυτή θυμίζει άλλες εποχές, πολύ μακρινές και ξένες στο δημοκρατικό φρόνημα του κάθε εργαζομένου.
Ο Δήμος δεν ανήκει σε κανέναν αιρετό, δεν είναι κτήμα κανενός εκλεγμένου. Ο Δήμος ανήκει στους ανθρώπους της πόλης, στους πολίτες της καθημερινότητας. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει όχημα για την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.
Σε μια εποχή που η βία κατά των γυναικών και ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας, θα έπρεπε να είχε εξαλειφθεί φαινόμενα τέτοιου είδους δεν θα γίνουν ανεκτά.
Η παράταξη μας θα βρίσκεται δίπλα στην στάση εργασίας που έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή στο δημαρχείο για να δηλώσουμε μαζί την αντίθεσή μας σε τέτοιου είδους πολιτικές.
Θα είμαστε πάντα δίπλα στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και ευχόμαστε στην υπάλληλο του δήμου γρήγορη ψυχική και σωματική ηρεμία.
Την απόφαση του δημάρχου για την παύση ή μη του εν λόγω αντιδημάρχου την αφήνουμε στη δική του κρίση.:
Πρώτα η Ηλιούπολη
13/4/2022