Στο Δήμο Γλυφάδας εκδηλώσεις με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, στο Δήμο Ηλιούπολης με ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ και ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ.

 


Δήμος Γλυφάδας - Δήμαρχος κος Γιώργος Παπανικολάου


Η αλήθεια είναι πως μας είχε λείψει πολύ.
Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας είναι και πάλι εδώ και περιμένει μικρούς και μεγάλους για τρεις μήνες πολιτισμού, ψυχαγωγίας και διασκέδασης.
Μπείτε στο www.glyfada.gr/festival και δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα!
Μετά τη νοσταλγική προσέγγιση του Drive-In Festival των προηγούμενων δύο ετών, λόγω των συνθηκών με την πανδημία, επανερχόμαστε:
Στο ανοιχτό μας θέατρο στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας και σε παιδικές χαρές της πόλης μας (για κάποιες από τις παιδικές εκδηλώσεις), στο Φεστιβάλ που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας!
Το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ μας ξεκινά στις 5 Ιουλίου - το δεύτερο μέρος έρχεται το Σεπτέμβριο:
Αρχίζει επομένως ένα «γεμάτο» τρίμηνο μεγάλων συναυλιών, μοναδικών κινηματογραφικών προβολών και σπουδαίων θεατρικών παραστάσεων.
Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. (στις 8:00 μ.μ. για τις παιδικές παραστάσεις) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τη στήριξη των δικαιούχων των κοινωνικών δομών της πόλης μας.
Καλό μήνα και καλό πολιτιστικό καλοκαίρι!

Δήμος Ηλιούπολης - Δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τις τιμές των εισιτηρίων εδώ: http://www.politismos-ilioupoli.gr/pdf//programa%20parax%202022.pdf



Πρόταση για δωρεάν είσοδο στις συναυλίες Κότσιρα και Πορτοκάλογλου από την παράταξη «Η Πόλη που θέλω»

Η πρόταση της δημοτικής αρχής να αγοράσει δυο παραστάσεις και να βάλει να πληρώσουν εισιτήριο δέκα - δώδεκα ευρώ οι δημότες που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες Γιάννη Κότσιρα και Νίκου Πορτοκάλογλου που διοργανώνει ο δήμος Ηλιούπολης, μας βρίσκει αντίθετους.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η ακρίβεια ροκανίζει τα εισοδήματα των πολιτών, οι οποίοι κάνουν καθημερινά δραματικές περικοπές, ο δήμος θα μπορούσε να προσφέρει δωρεάν μία ευκαιρία διασκέδασης.

Ο επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής, καταψήφισε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση για την πραγματοποίηση συναυλιών, τονίζοντας ότι ο πολιτιστικός οργανισμός πρέπει να έχει στόχο την πρόσβαση όλων των πολιτών στα πολιτιστικά αγαθά, ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου το κόστος των δύο συναυλιών έχει αναλάβει το νομικό πρόσωπο.

«Ο ΠΑΟΔΗΛ είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Δεν είναι επιχείρηση που έχει στο μυαλό της την κερδοφορία, η πρόταση μας είναι για δωρεάν είσοδο στις συναυλίες Κότσιρα και Πορτοκάλογλου», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Γαβριήλ Αραμπατζής.