Στάθης Ψυρρόπουλος, επικεφαλής "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ": Ανέτοιμος ο Δήμος Ηλιούπολης πριν από το "πρώτο κουδούνι" της νέας σχολικής χρονιάς!

 


Ανέτοιμος ο Δήμος Ηλιούπολης πριν από το "πρώτο κουδούνι" της νέας σχολικής χρονιάς!
Σε μία ακόμη δύσκολη και ειδικών συνθηκών χρονιά ,λόγω της συνεχιζόμενης ύπαρξης της πανδημίας, στο Δήμο Ηλιούπολης υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και σίγουρα δεν απουσιάζουν τα στοιχειώδη προβλήματα, σε αρκετά σχολεία, που θα υποδεχθούν νέους και παλιούς μαθητές στις τάξεις τους.
Ήδη "μετράμε" απουσίες!
Μετράμε την απουσία της Αντιδημαρχίας στην Παιδεία όπου παραμένει κενή η θέση του Αντιδημάρχου για περισσότερο από δύο μήνες αλλά και απουσίες Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης.
Είναι γνωστόν ότι η αξία της εκπαίδευσης είναι μοναδική και αναντικατάστατη και οι υποχρεώσεις κάθε Δήμου στη σχολική κοινότητα, στη συντήρηση των εγκαταστάσεων και στην υγιεινή προστασία των μαθητών πριν το «άνοιγμα» των σχολείων, είναι αναγκαίες και αδιαπραγμάτευτες .
Είμαστε πλήρως αντίθετοι, με την αδιαφορία που δείχνει η Διοίκηση στα θέματα Παιδείας ενώ ο Δήμαρχος προγραμματίζει συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου για τη συζήτηση των σχολικών θεμάτων που "καίνε", τέσσερις ημέρες πριν από το πρώτο κουδούνι. Στις 8/9/2022. Πάλι καλά!!!
Για άλλη μία φορά ο Δήμος μας, βρίσκεται απροετοίμαστος και ανέτοιμος να υποδεχθεί μαθητές και μαθήτριες, όπως τους αξίζει, σε καλαίσθητους, σωστά εξοπλισμένους και με ασφάλεια χώρους εκπαίδευσης.

2 Σεπτεμβρίου 2022