Ηλιούπολη: Ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Υπερψήφισαν Την Τοποθέτηση Γωνιάς Ανακύκλωσης Πλησίον Του Μνημείου Των Ποντίων.

Σύμφωνα με την Απόφαση 117/2022  του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης περί "Έγκρισης ή μη εγκατάστασης και χωροθέτησης Γωνιών Ανακύκλωσης (τεσσάρων ρευμάτων)" βλέπε εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%92%CE%9A%CE%99%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%9C%CE%93%CE%A4?inline=true Ψήφιασαν Υπέρ  Της Τοποθέτησης Γωνιάς Ανακύκλωσης Πλησίον Του Μνημείου Των Ποντίων οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Ιωάννης Αντζινάς, 

Κωνσταντίνος Σεφτελής, 

Ιωάννης Πούλος, 

Σταύρος Γεωργάκης, 

Παναγιώτης Βιδάλης,

Δημήτριος Ταμβάκος,

Χρήστος Κοκοτίνης,  

Δημήτριος Ασβεστάς, 

Απόστολος Στασινόπουλος,,  

Χριστίνα Σερέτη, 

Ηλίας Πανταζόπουλος, 

Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, 

Ιωάννα Σκλαβενίτη, 

Κωνσταντίνος Καλούδης, 

Παναγιώτης Κόκλας, 

Μαρία Αγγελή


Το θέμα ανέδειξε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω", δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος κος Γαβριήλ Αραμπατζής βλέπε εδώ: http://www.energoipolites.eu/2022/09/blog-post_58.html

Σημαντικές και οι επισημάνσεις του ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κου Νικολαόυ Καραβαγγέλη σε χθεσινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφέρει ο κος Καραβαγγέλης:

"Αυτή η θέση είναι κατάλληλη και σύμφωνη με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης για την χωροθέτηση γωνιών ανακύκλωσης τεσσάρων ρευμάτων ;
Η μία τοποθετήθηκε πάνω στην νησίδα στην Λεωφ. Κοτζια, στην συμβολή της με την οδό Τροίας, σχεδόν απέναντι από στάση αστικών λεωφωρείων, μερικές δεκάδες μέτρα από την πλατεία της 25ης Μαρτίου, σε έναν κεντρικό δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων και σε ένα σημείο που απέχει αρκετά από την κοντινότερη (και δυσδιάκριτη όπως οι περισσότερες) διάβαση πεζών.
Σίγουρα ένας πολίτης που θα θελήσει να την χρησιμοποιήσει θα προβληματιστεί προκειμένου να προσεγγίσει με ασφάλεια.
Επιπρόσθετα αν διαβάσουμε την σχετική απόφαση δεν θα εντοπίσουμε το συγκεκριμένο σημείο στον πίνακα με τις χωροθετημένες θέσεις.
Να προσθέσουμε και το γεγονός της ατυχούς και μάλλον προσβλητικής τοποθέτησης μιάς ακόμα, λίγα μέτρα πλησίον στο μνημείο των Ποντίων επί της Μαρίνου Αντύπα.

Μήπως η διοίκηση του Δήμου και οι λοιποί αρμόδιοι πρέπει να αναθεωρήσουν , να επανεξετάσουν νέα εναλλακτικά σημεία τοποθέτησης τους και να να τις μετακινήσουν;".