Είχε Άγιο Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής.

 


Ο οποίος χθες συμμετείχε στον εσπερινό του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης και δεν έχασε άσκοπα τον χρόνο του.

O Γαβριήλ Αραμπατζής κέρδισε με την αποχή του από τη «γαλάζια» συνάντηση στην Ηλιούπολη διαβάζουμε εδώ:https://www.cityofilioupolis.gr/2022/12/kerdise-o-gavriil-arabatzis-me-tin-ap/

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής, βγήκε τελικά… κερδισμένος με την απόφασή του να απέχει από τη συνάντηση των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε χτες, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο μια νέας κοινής υποψηφιότητας στον δήμο Ηλιούπολης στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Η συνάντηση «σημαδεύτηκε» από τσακωμούς και υψηλούς τόνους μεταξύ των παρευρισκόμενων με αποτέλεσμα ο τομεάρχης αυτοδιοίκησης της ΝΔ να τους απειλήσει ότι θα αποχωρήσει αν δεν αποκλιμακωθεί η ένταση. Είναι προφανές ότι σκοπός της συνάντησης δεν ήταν- δήθεν- η εξεύρεση μιας κοινής λύσης ενόψει της κάλπης στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά  έγινε για μικροκομματικές σκοπιμότητες με απώτερο σκοπό τη διατήρηση της «καρέκλας» από κάποιους και να δρομολογηθεί η ανακοίνωση μια νέας υποψηφιότητας που θα εξυπηρετεί την πολυδιάσπαση. Εξάλλου εκείνοι που έχουν θέση στο δήμο και στη διοίκηση του δημάρχου, επιχειρούσαν να υποδαυλίσουν τη συνάντηση.

Με τη στάση του και την αποχή του από τη συνάντηση, που εν τέλει δεν κατέληξε πουθενά, ο Γαβριήλ Αραμπατζής απέδειξε εμπράκτως πως δεν τον ενδιαφέρουν τα κομματικά χρίσματα και τα «οφίκια», και πως τέτοιες πρωτοβουλίες εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα και δεν βοηθούν την πόλη μας ώστε να λυθούν τα πολλά προβλήματα που συσσωρεύονται από την στάση της σημερινής διοίκησης του δήμου.

Πλήρης δικαίωση και για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που έγραφαν εδώ: http://www.energoipolites.eu/2022/12/blog-post_44.html

Παραμονή Αγίου Νικολάου αύριο.

Και τοπικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη αντί να πάνε στον Εσπερινό του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερο να βρεθούν - μια παρέα 20 περίπου ατόμων στο Αναψυκτήριο του Δημοτικού Άλσους "Δημήτρης Κιντής" για να αποφασίσουν για μια λέει υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Φαίνεται ότι η παρέα αυτή βλέπει να έχουν  λυθεί όλα τα άλλα προβλήματα των πολιτών, έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες για τις Εθνικές Εκλογές που θα προηγηθούν, έχει προβάλλει στην τοπική κοινωνία το έργο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και το μόνο άλυτο θέμα της είναι οι Δημοτικές Εκλογές του 2023 στην Ηλιούπολη.

Εμείς θα ευχηθούμε η παρέα που θα μαζευτεί να αποτελείται τουλάχιστον από Δημότες Ηλιούπολης και να έχουν πληρώσει την συνδρομή τους.

Και θα επισημάνουμε ότι υπάρχουν ήδη δυο κεντροδεξιές υποψηφιότητες στον Δήμο Ηλιούπολης για το 2023, πάρουν δεν πάρουν κομματικό χρίσμα, και μπορεί όσοι θέλουν να δημιουργήσουν ή να στηρίξουν και μια τρίτη.