Ο Λευτέρης Κόντης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Με Τον Συνδυασμό "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος.


Το μήνυμα του νεαρού συμπολίτη μας Λευτέρη Κόντη:

"Αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες,

Ονομάζομαι Κόντης Ελευθέριος και γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Ηλιούπολη.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας και εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του προγράμματος σπουδών ''Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας του Περιβάλλοντος'', ενώ η διπλωματική μου εργασία αφορά τη ''Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα διαχείρισης αποβλήτων''.

Επίσης, διαθέτω πιστοποιητικά επιμόρφωσης στο τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και της Κυκλικής Οικονομίας και Διαχείρισης Αποβλήτων.


Παράλληλα, εργάζομαι στο Πρόγραμμα Διακριτής Συλλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών και Ευαισθητοποίησης της Green City, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Ανακύκλωσης που υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ.

Η αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και η στασιμότητα που τον χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια, μου έδωσαν το έναυσμα να υποβάλω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος.
Η εμπιστοσύνη του φίλου και υποψηφίου δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου με τη δημοτική παράταξη ''Πρώτα η Ηλιούπολη'' στο πρόσωπό μου, καθώς και ο ρόλος που μου ανατέθηκε ως Τομεάρχης Νεολαίας και Ανακύκλωσης, με τιμά ιδιαίτερα.

Η συμμετοχή μου ως υποψήφιος με τον Στάθη είναι μια ενσυνείδητη επιλογή, γιατί πρόκειται για έναν νέο, έντιμο και ειλικρινή άνθρωπο με όραμα, σχέδιο αλλά και δυναμική έτσι ώστε να αλλάξει την πόλη προς το καλύτερο.

Ανταποκρινόμενος θετικά στο κάλεσμά του, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μπροστά με εντιμότητα και υπευθυνότητα, καταθέτοντας προτάσεις για κάθε γειτονιά της Ηλιούπολης.

Όσον αφορά τους νέους, η συμμετοχή τους στα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας είναι καθοριστική.
Γι' αυτό το λόγο, επιδιώκουμε με στοχευμένες δράσεις την ενεργή συμμετοχή τους στην πόλη, αναδεικνύοντας τις δημοκρατικές αξίες και τις καινοτόμες ιδέες τους, αλλά και προωθώντας την καλλιέργεια σχέσεων συνεργασίας, τόσο μεταξύ τους, όσο και με το Δήμο.

Ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο είναι η διαχείριση των αποβλήτων του Δήμου, στο οποίο δεν έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κατατάσσεται στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, σχετικά με το ποσοστό ανακύκλωσης. Στόχος μας η αύξησή του με συχνές δράσεις ενημέρωσης των πολιτών και καινοτόμες πρακτικές συλλογής τους.

Για τους παραπάνω λόγους, υποβάλλω την υποψηφιότητά μου και ρίχνομαι στη μάχη για να γυρίσουμε σελίδα!".





"Είμαι πεπεισμένος ότι η νέα γενιά αποτελεί το μέλλον και την προοπτική αυτής της πόλης.
Η μεγάλη πλειοψηφία των νέων θέλει να ενεργοποιηθεί στα κοινά και θα το κάνει όταν διαπιστώσει ότι τους συμπεριφερόμαστε με αγάπη, σεβασμό και ειλικρίνεια, ότι τους εμπιστευόμαστε στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες τους.
Ο Λευτέρης βρίσκεται στην ομάδα του συνδυασμού μας από την πρώτη στιγμή και αγωνίζεται για μια καλύτερη Ηλιούπολη. Το κοινό μας όραμα στην Ανακύκλωση και την Πράσινη Ανάπτυξη και την εφαρμογή τους στα σχολεία της πόλης μας είναι ένα στοίχημα που θα το πετύχουμε.
Καλό μας αγώνα Λευτέρη και καλή δύναμη".

Στάθης Ψυρρόπουλος