Δελτίο Τύπου Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιουπόλεως.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

Δελτίο Τύπου

Σε ιδιαιτέρα θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Εστίας, στον φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης Αττικής, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.


Την εκδήλωση πλαισίωσαν εκατοντάδες μέλη και φίλοι της Εστίας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηλιουπόλεως ο Πανοσιολογώτατος πατήρ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Κατραμάδος και ο πρώην Αντιπρόεδρος της Εστίας μας πατήρ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πετάσης, που χοροστάτησε της τελετής.


Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης ΣΠΑΝΑΚΗΣ, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηλιούπολης Χριστίνα Σερέτη & Ιωάννης Πούλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης “Η Πολή που θέλω” Γαβριήλ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ο Δημήτριος Πανταζόπουλος αντιπρόεδρος του φιλοξενούντος Μουσείου & πρόεδρος του ΕΝΑΚ, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξης ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ, Θανάσης ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και Αλεξάνδρα ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ του συνδυασμού “Η πόλη που θέλω”, η πολιτεύτρια της ΝΔ Νοτίου τομέα & επικεφαλής του Τομέα Προστασίας του πολίτη Ιωάννα ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ηλιούπολης της Ν.Δ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος με μέλη του ΔΣ.


Παρέστησαν επίσης, εκπρόσωπος του βουλευτή Χάρη Θεοχάρη, ο πρόεδρος των Αποστράτων Σ.Α. Ηλιούπολης Αθαν. ΜΗΤΣΗΣ, η Γεωργία ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ του ΕΕΣ Ηλιούπολης, από την Ιωνική Στέγη οι Αικ. ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ & Ευτυχία ΚΟΥΤΗ και από τον Σύλλογο Θεσσαλών ο Νικ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ.


Η Πρόεδρος της Εστίας ΡΕΝΑ ΣΩΦΡΟΝΑ και η Γ.Γραμματέας Δήμητρα ΔΙΑΜΑΝΤΗ-ΚΑΤΟΙΚΟΥ, καλωσόρισαν τους παρισταμένους και τους ενημέρωσαν για τις δραστηριότητές της.

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον πατέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, που ανέπτυξε το επίκαιρο θέμα με τίτλο ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ “ΠΙΣΩ” , καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα των περίεργων εποχών που ζούμε!

Τέλος διανεμήθηκε η βασιλόπιτα και όλοι αντάλλαξαν ευχές για το Νέο Έτος.