Εγκαίνια Γραφείων Δημοτικής Παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος.

 


Την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023 το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της δημοτικής παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" και ομιλία του επικεφαλής της παράταξης κου Στάθη Ψυρρόπουλου.

Σε μια δύσκολη εποχή, παραμονές εθνικών εκλογών και μια άσχημη ημέρα τόσο λόγω των καιρικών συνθηκών όσο και των πολλαπλών και ποικίλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνταν ταυτόχρονα.

Την ίδια στιγμή που η Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης δεν έχει βρει το όνομα του συνδυασμού με το οποίο θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος έχει αφενός ανακοινώσει μεγάλο μέρος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του αφετέρεου εγκαινιάσει και λειτουργεί τα νέα γραφεία της παράταξης. 

Και για όλους όσους ανησύχησαν για την απουσία του πρώην Δημάρχου Ηλιούπολης κου Βασίλη Βαλασόπουλου που είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις εκτός Αττικής θα υπενθυμίσουμε ότι ο δρόμος μέχρι τον Οκτώβρη είναι ακόμη μακρύς.

Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι Δήμαρχος δεν εκλέγεται αυτός που λαμβάνει τα περισσότερα likes στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ούτε αυτός που στις συγκεντρώσεις του έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων. Ο Δήμαρχος εκλέγεται μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων που πέφτουν στις κάλπες την ημέρα των δημοτικών εκλογών.

Ας μην βιάζονται λοιπόν κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα.