Ηλιούπολη - Καταγγελία Υποψηφίου Δημάρχου Θοδωρή Παπαδάτου: Προεκλογική Κατρακύλα Από Υποψήφια Της Δημοτικής Αρχής!


Προεκλογική Κατρακύλα από Υποψήφια της Δημοτικής Αρχής!

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι εν ενεργεία συνεργάτιδα του Δημάρχου και υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή του, κάνει διαφημιστική καμπάνια εκμεταλλευόμενη τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου μας.
Η συγκεκριμένη υποψήφια (και πόσοι άλλοι άραγε;), η οποία έχει διοικητική θέση σε όργανο του Δήμου, μοίραζε προσωπικές προεκλογικές της κάρτες σε ηλικιωμένους, ως επί το πλείστον, συμπολίτες μας, κατά τη διάρκεια της δωρεάν μετάβασής τους για θαλάσσια μπάνια με λεωφορεία του Δήμου Ηλιούπολης.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ανέγραφε χειρόγραφα στις κάρτες της το τηλέφωνο της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας, προφανώς για «μικροεξυπηρετήσεις», εκμεταλλευόμενη τη θέση της.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη Δημοτική μας Κίνηση Thodoris Papadatos έχει ήδη επικοινωνήσει με τη συγκεκριμένη υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, εκφράζοντας έντονα τα παράπονά του.
Το να κάνει κανείς προεκλογική καμπάνια κατ’ αυτόν τον τρόπο, εμπλέκοντας τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου μας, και δη το τμήμα κοινωνικής πολιτικής, είναι απαράδεκτο.
Χειριστικές και αήθεις τακτικές που αποσκοπούν σε προεκλογικό μάρκετινγκ δεν μπορούν να είναι ανεκτές.
Στην Ηλιούπολη πρέπει να ζούμε με αξιοπρέπεια.
Σήμερα είναι η καταληκτική ημέρα υποβολής των ψηφοδελτίων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.


Καλούμε τον Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης να αποσύρει άμεσα την υποψηφιότητα της συγκεκριμένης συνεργάτιδός του.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα θεωρηθεί συνένοχος, ενώ θα δημοσιευθεί και η εμπρόσθια όψη της κάρτας που απεικονίζεται στη φωτογραφία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη Δημοτική Κίνηση "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" Thodoris Papadatos