Παρέμβαση Ουσίας και όχι Επικοινωνίας για την Ασφάλεια των Κατοίκων της Ηλιούπολης από Στάθη Ψυρρόπουλο-Χρήστο Καλαρρύτη, "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" .


 

Θα επιμείνουμε μέχρι να μειωθεί η έξαρση της εγκληματικότητας στην Ηλιούπολη!
Όπως είχαμε υποσχεθεί, επισκεφτήκαμε σήμερα μαζί με τον υπεύθυνο της Παράταξης μας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, δημοτικό σύμβουλο κ Χρήστο Καλαρρύτη τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.


Σε σύσκεψη με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, υποστράτηγο κ. Παρασκευά Σανιδά, θέσαμε επιτακτικά το ζήτημα της αύξησης της αστυνόμευσης στην πόλη μας και συγκεκριμένα:
-Την ύπαρξη σταθερής περιπολίας κατά τις βράδυνες κυρίως ώρες.
-Την αύξηση της αστυνόμευσης σε εστίες βίας και εγκληματικότητας σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης μας (πάρκο Χαλικάκι, Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, πλατεία Άγγελου Σικελιανού, περιοχή Αστυνομικών, Αγία Μαρίνα και Άγιο Κωνσταντίνο).

-Την άμεση στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης με άτομα που θα ασχολούνται αποκλειστικά με την εγκληματικότητα στην Ηλιούπολη.
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής κατανοώντας τα στοιχεία και την υπάρχουσα κατάσταση που του μεταφέραμε έδωσε εντολή να εκδοθεί άμεση διαταγή τις επόμενες ώρες για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα που του θέσαμε.

Ως Παράταξη θα δώσουμε τη «μάχη» για να μειωθούν τα καθημερινά κρούσματα βίας, διαρρήξεων και εγκληματικότητας ανηλίκων που διαταράσσουν την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική γαλήνη της πόλης μας.

Τις επόμενες μέρες θα παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται σε κεντρικό επίπεδο για την ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουμε θέσει.

Βρισκόμαστε εδώ για να προστατεύσουμε και να βελτιώσουμε τη ζωή των συμπολιτών μας εμπράκτως και με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Αναμένουμε τη σύσταση Τοπικού Συμβουλίου Εγκληματικότητας μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας, πρόταση που έχει επισημανθεί από την Παράταξη μας.