Ηλιούπολη: Θα δώσετε λύση στο πρόβλημα του Δημοτικού Κοιμητηρίου κ. αντιδήμαρχε Εξυπηρέτησης του Δημότη;

"Λύση για την ταφή των τεθνεώντων μας δεν βρήκατε ακόμα. Παραμένουν άταφοι μέρες και μέρες. Μάλιστα με το θανατικό που έρχεται στην γερασμένη μας πόλη να δω που θα θαφτούμε τα επόμενα χρόνια που θα ξεπερνά η απαίτηση ταφής δημοτών τους 1500 κεκοιμημένους, τουλάχιστον, ετησίως. 

Και φυσικά γνωρίζετε πως το κρεματόριο της Ριτσώνας διπλασίασε τις συνθλίψεις στο μίξερ από τ' αποκαΐδια των πτωμάτων καθημερινά, ενώ όλοι προσπαθούμε να πιέζουμε για ταφές στην επαρχία, ώστε να αποφεύγεται το ψυχικό και οικονομικό κόστος με τις πολυήμερες και ψυχοφθόρες για τους οικείους αναμονές. 

Λύστε το πρόβλημα γιατί οι νεκροί θα Σας σπρώξουν "στα χρονοντούλαπα της ιστορίας"", έγραψε προσφάτως μεταξύ άλλων σε σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου.

Θα δώσετε λύση στο πρόβλημα του Δημοτικού Κοιμητηρίου κ. Πούλο;

Άλλωστε όπως βλέπουμε μετά την τελευταία ανακατανομή των αρμοδιοτήτων στους αντιδημάρχους από τον Δήμαρχο δεν έχετε και πολλά αντικείμενα να ασχοληθείτε. 

Λίγες άλλωστε αρμοδιότητες σας άφησε ο Δήμαρχος πλέον για να είστε περισσότερο αποτελεσματικός φαίνεται.


Στον κ. ΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ του ΟΔΥΣΣΕΑ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, από τη Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου «Ηλιούπ-ολοι Μαζί – ΕΝ.Α.Κ» και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

–Έχει την εποπτεία του Δημοτικού Κοιμητηρίου και την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του.

–Έχει την αρμοδιότητα της λειτουργίας της Διεύθυνσης Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) καθώς και την υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων της ως άνω Διεύθυνσης.

–Έχει την αρμοδιότητα της παρακολούθησης των αιτημάτων του Fix my City.

–Μεριμνά για τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή πάσης φύσεως ατυχημάτων στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του τομέα του.

–Τελεί πολιτικούς γάμους.