Περιοδεία Αλέξανδρου Μπουγά, Υποψήφιου Βουλευτή Νοτίου Τομέα και Υποψήφιου Δημάρχου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Ηλιούπολη, στους εργαζόμενους του δήμου.

 


Σε χώρους εργασίας του Δήμου Ηλιούπολης περιόδευσε σήμερα - 24.04.2023 ο Αλέξανδρος Μπουγάς, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ηλιούπολη.

Ενημερώθηκε για ζητήματα των εργαζομένων. Κάλεσε Μόνιμους και Συμβασιούχους εργαζόμενους, να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα και να ψηφίσουν με κριτήριο την εμπειρία τους όλο το προηγούμενο διάστημα, από την πολιτική που εφαρμόστηκε και τσάκισε τα δικαιώματα του λαού και των λαϊκών στρωμάτων.

Τη συζήτηση μονοπώλησε το ζήτημα της Μόνιμης και Σταθερής δουλειάς και της άλωσης των εργασιακών δικαιωμάτων, των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών.

Τέλος τους κάλεσε να εμπιστευθούν το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που λέει την αλήθεια και μπορεί να κοιτάει τους εργαζόμενους στα μάτια.

Κατέληξε λέγοντας ότι: «Η ψήφος είναι όπλο όταν κατατίθεται στο ΚΚΕ, γιατί αυτήν την ψήφο την κερδίζεις από την επόμενη μέρα των εκλογών, την βλέπεις δίπλα σου και όχι απέναντί σου σε παζάρια για κυβερνητικές καρέκλες. Δυνατό ΚΚΕ, λοιπόν, σε όλες τις εκλογές γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό!»

Πηγή:

https://lsilioupolis.wordpress.com/2023/04/25/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%ac-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9/#more-13753