Γαβριήλ Αραμπατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης: Ο Υμηττός Χρειάζεται Επίλυση Των Χρόνιων Προβλημάτων Που Αντιμετωπίζει Και Δεν Αποτελεί Κομπάρσο Καιροσκοπικής Δημοσιότητας Παραγόντων Της Ηλιούπολης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η πόλη μας βρέθηκε στο επίκεντρο συζητήσεων λόγω κάποιων θεμάτων που προβλήθηκαν στα ΜΜΕ, που αναμφίβολα δεν την τιμούν.

Η προβολή αυτή είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας παραγόντων της πόλης να αποκτήσουν δημοσιότητα και προβολή με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για τα υπαρκτά προβλήματα, δημιουργώντας εικόνες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους, σε ένα μπαράζ εντυπώσεων.
Εικόνες και γεγονότα που αφορούν το βουνό μας τον Υμηττό, και που δημιουργούν την εντύπωση προβλημάτων που μόλις προέκυψαν ή ανακαλύφθηκαν πρόσφατα.

Από την θέση μας όμως επισημαίνεται ότι τα προβλήματα είναι χρόνια, διαπιστωμένα και πολυσυζητημένα και το μόνο σίγουρο είναι πως η λύση τους δεν μπορεί να επιτευχθεί με την προσπάθεια της καιροσκοπικής, ολιγόλεπτης δημοσιότητας.

Γιατί απλά, δεν μπορεί το εσωτερικό ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου πάνω σε μια φραγκοσυκιά να παρουσιάζεται ως εμπρηστικός μηχανισμός ή η ανάδειξη της εμπρηστικής βόμβας στον σταθμό μεταφόρτωσης ως η ανακάλυψη της Αμερικής.

Αυτό που χρειάζεται η πόλη μας είναι όραμα, σκληρή δουλειά και προγραμματισμό.

Χρειάζεται, επικέντρωση στην επίλυση των προβλημάτων, αντιμετωπίζοντας τις αιτίες του κακού και όχι μόνο τα συμπτώματα.
Χρειάζεται μόνιμη παρακολούθηση των θεμάτων και επαγρύπνηση.

Είναι απαραίτητο να αναζητηθούν νέες στρατηγικές και διαρκείς λύσεις που θα βοηθήσουν την πόλη μας να εξελιχθεί και να βελτιωθεί.

Συνοψίζοντας, η αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας απαιτεί συγκεκριμένα βήματα και αποφασιστική δράση και όχι "τηλεπερσόνες" .

Μπορούμε να οικοδομήσουμε μια καλύτερη πόλη για όλους και η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ το ξέρει και μπορεί.

Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ....

Να θυμίσουμε δύο παρεμβάσεις της παράταξης μας από το 2019 https://bit.ly/3q3hZfb το 2020 https://bit.ly/3DzG9Rp και συνεχίζουμε...

Γαβριήλ Αραμπατζής, υποψήφιος Δήμαρχος ΗλιούποληςΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Για αυτά που μπορούν να γίνουν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Περίοδος 2019-2023

READ MORE